Dissabte, 4 febrer, 2023
IniciAppLes autoescoles de Tordera tornen a fer classes pràctiques

Les autoescoles de Tordera tornen a fer classes pràctiques

Les autoescoles de Tordera tornen a posar en marxa el sistema de pràctiques presencials coincidint amb la desescalada del confinament. Aquesta situació, del tot inèdita, ha fet que les escoles de conductors hagin de traslladar l’aprenentatge a nivell telemàtic. Això, però, només ha estat possible per donar els coneixements per a l’examen teòric dels diferents carnets de circulació. Les pràctiques, en canvi, s’han hagut de suspendre fins ara.

El 13 de març va ser el darrer dia que la Direcció General de Trànsit (DGT) va organitzar l’últim examen pràctic. Des de llavors, i per culpa del coronavirus, s’ha vist suspesa tota l’activitat presencial. Ara l’activitat es reprèn. El primer examen serà dilluns vinent, amb exàmens de pistes. La teòrica començarà el dia 18 de juny.

Una novetat molt important és que la DGT ha convocat, per primer cop, exàmens durant el mes d’agost. Tot i així, val a dir que a partir de la represa d’exàmens pràctics cada examinador veurà reduïda la capacitat d’exàmens per dia. Ho explica el gerent de l’Autoescola Solé de Tordera, Miquel Solé.

autoescola solé 1

Les autoescoles es troben que ara per ara només poden omplir una capacitat d’un terç del total de l’aforament, limitant l’accés als lavabos i mantenint les distàncies de seguretat als espais públics de l’interior, sempre fent ús de la mascareta i del gel hidroalcohòlic. Per a les pràctiques, també s’han pres mesures. Ho explica Miquel Solé.

autoescola solé 2

Es preveu que la prefectura d’exàmens, doncs, no ofereix un servei del 100% durant els mesos d’estiu, tot i que hi serà present al mes d’agost.

ÚLTIMES NOTÍCIES