IniciAppOberta la convocatòria per presentar candidatures per optar als V Premis #esporttorderenc

Oberta la convocatòria per presentar candidatures per optar als V Premis #esporttorderenc

El divendres 26 de juny arribarà la gala dels Premis #Esporttorderenc. Enguany arriben a la cinquena edició com una cita final temporada per acomiadar i reconèixer la feina ben feta per part de les entitats esportives del municipi, premiar els resultats obtinguts i tancar la temporada radiofònica esportiva de la ràdio. A més el repte es retornar una part del moviment esportiu torderenc que el caracteritza, després del confinament per l’epidèmia. El director gerent de Ràdio Tordera, l’Albert Sabater té clar el missatge que s’ha de transmetre per impulsar aquest esdeveniment.

Sabater gala esport 1

Es seguirà el format d’anys anteriors amb mesures de seguretat, distanciament i amb aforament limitat. Les categories que es premiaran són aquestes: Millor esportista de la temporada, Millor equip de la temporada, Millor entrenador/a de la temporada i Premi Ajuntament de Tordera Somriu amb l’Esport. Per aquesta ocasió s’ha optat per modificar un premi, no sortirà premiat un millor equip base, degut a l’afectació directa de la suspensió de competicions, si no es premiarà l’esforç i feina feta per part del club en època de confinament. Les entitats esportives han de presentar a través d’un correu electrònic a l’adreça radiotordera@radiotordera.cat, un document que expliqui els mèrits i el motiu pel qual es presenten a optar del premi. En Joan Martín, cap d’esports de Ràdio Tordera anima als clubs que es facin seva també la gala de l’esport torderenc 2020 malgrat tot.

Martin gala esport 3

El termini per presentar candidatures finalitza el diumenge 14 de juny. En properes setmanes des de la ràdio també desvetllarem el premí honorífic.

ÚLTIMES NOTÍCIES