IniciAppResultats dels primers equips torderencs 23-24 novembre

Resultats dels primers equips torderencs 23-24 novembre

La jornada esportiva pels primers equips torderencs d’aquest passat cap de setmana es tanca amb un balanç força negatiu ja que les derrotes predominen en la majoria dels enfrontaments.

El dissabte va obrir la tarda el CFTordera de la tercera catalana grup 16. Després d’onze jornades consecutives sense perdre (des de l’inici de curs) l’Hostalric va emportar-se els tres punts del municipal en un partit frenètic on els locals en tot moment van anar a remolc i els visitants van deixar el definitiu 3-4 al 77′.

L’Associació del Rugbi la Tordera va caure per la mínima 16-12 marques al camp del Ripollès. La visita a domicili era una lluita davant un rival directa a la taula classificatòria on malauradament els torderencs per errades pròpies no van acabar de gestionar el tram final de partit.

El sènior femení del CEEB Tordera també va perdre a casa contra el Sant Fruitós en aquesta jornada de la primera catalana femenina de bàsquet. 66-67 va ser el marcador final en un duel marcat per parcial en contra de 15-24 al tercer quart. Les torderenques sumen la seva tercera derrota en nou partits.

El Club Patí Tordera de l’OK Lliga Plata va tocar fons aquest passat cap de setmana al parroquial en aquesta jornada contra l’Arenys de Munt. Sense actitud, ni en cap moment de domini dins del partit, el marcador al descans reflectia un 0-6. en contra. A la segona part es va poder maquillar el resultat amb 2-6 final però les sensacions van ser molt dolents per l’equip torderenc que ja és cuer de la lliga.

Per tancar el cap de setmana l’Athletic Club Tordera Parc també va perdre a casa contra un Vilafant que va ser més efectiu de cara a porteria. Els locals van crear les ocasions de gol suficients com per poder fins i tot guanyar el partit però no va entrar absolutament res en canvi els visitants arribada que feien, arribada que gairebé acabava amb gol. (0-5)