Dimecres, 1 febrer, 2023
IniciAppObert el període de sol·licituds per participar a la 5a Fira de...

Obert el període de sol·licituds per participar a la 5a Fira de Nadal de Tordera

Tordera acollirà el proper 14 de desembre de 10:00h a 20:30h als carrers de Ciutadans i de Sant Ramon la cinquena edició de la Fira de Nadal.

L’objectiu de la iniciativa és atraure nous visitants al nostre municipi, seguir dinamitzant el nucli històric i que els torderencs i torderenques surtin al carrer i gaudeixin d’aquest ambient nadalenc a casa seva.

Donat l’èxit de les anteriors edicions, la Fira de Nadal seguirà comptant amb diverses activitats de lleure per als visitants adreçades, especialment, al públic familiar. La regidora de promoció econòmica, Nàdia Cantero explica els objectius de la fira.

Fira Nadal

Els productes que es podran posar a la venda, segons la normativa de la fira, seran d’artesania alimentària, productes de decoració nadalenca, plantes, arbres de Nadal, tions, productes de regal i productes d’alimentació nadalenca envasada.

El termini per a presentar les sol·licituds per posar una parada a la Fira de Nadal ha començat aquesta setmana i finalitza el dia 29 de novembre, ambdós inclosos. Les sol·licituds es poden presentar a través de la seu electrònica o a  l’OAC de l’Ajuntament de Tordera, de dilluns  a divendres de 9:00h a 14:00h. Us podeu descarregar la sol·licitud a la pàgina www.tordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES