Dissabte, 4 febrer, 2023
IniciAppRàdio Tordera organitza aquesta tarda el debat electoral amb totes les forces...

Ràdio Tordera organitza aquesta tarda el debat electoral amb totes les forces polítiques

Aquesta tarda, el local de l’esplai de la gent gran serà escenari del debat polític amb motiu de la campanya electoral. L’emissora emetrà el debat en directe, a partir de les 7 de la tarda i fins a les dos quarts de 10 de la nit. Hi participaran totes les forces polítiques que es presenten a les eleccions municipals Junts x Tordera, ERC+Gent de Tordera, PSC, En Comú Podem, PP, Moviment veïnal x Tordera, Ciutadans, CUP i + Tordera. El debat tractarà aspectes concrets de la política municipal a través de diferents blocs temàtics. A cada bloc hi haurà un primer torn de paraules, uns minuts de torn obert de paraules i un torn de conclusions per a cada un dels blocs temàtics que s’estableixin. El primer bloc estarà dedicat a Urbanisme, Medi Ambient i Seguretat, el segon a Promoció Econòmica, Hisenda i Benestar Social i el tercer dedicat a Cultura, Festes, Ensenyament, Participació Ciutadana, Joventut i Esports.

Com en anys anteriors, el debat també s’obre a l’audiència. S’obriran les línies telefòniques i el canal de whatsaap de Ràdio Tordera durant el transcurs del debat i s’enregistraran les preguntes. Les trucades s’hauran d’identificar i especificar a qui dirigeixen la seva pregunta i no sobrepassar els 20 segons. Aquestes preguntes es traslladaran als candidats a la part final del programa. El debat finalitzarà amb un torn final de conclusions, el que es coneix com a minut d’or.

El debat electoral es podrà seguir en directe a l’esplai de la gent gran i per Ràdio Tordera 107.1 fm o www.radiotordera.cat a partir de les 7 de la tarda. Aquest any també es podrà seguir a través del canal d’Instagram de Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES