IniciNoticiesRegidoriesAquesta setmana tenim assemblees participatives al nucli antic, Mas Borra, Can Mes,...

Aquesta setmana tenim assemblees participatives al nucli antic, Mas Borra, Can Mes, Terra Brava i Tordera Parc

L’Ajuntament de Tordera impulsa, en el marc de la participació ciutadana, el projecte de Pressupostos Participats a través del qual els ciutadans i ciutadanes podran proposar, debatre i decidir el destí d’una part del Pressupost Municipal. L’objectiu inicial del projecte és implicar la ciutadania en la presa de decisions responsables sobre el destí d’una part dels recursos públics, fomentant la participació amb la creació de nou òrgans que afavoreixin el debat col·lectiu i que permetin planificar la despesa municipal a les prioritats ciutadanes. El regidor socialista, Rafa Delgado explicava ahir en el programa converses abans d’anar a dormir de Ràdio Tordera, el funcionament d’aquesta segona edició.

rafa pressupostos

Aquesta setmana es celebraran assemblees participatives a la zona centre nucli antic; zona centre Mas Borra i zona centre Can Mes. 30 de novembre a les 19:00h a l’Emili Vendrell.

Dissabte, 1 de desembre a Terra Brava a les 12:00h al Local Associació de Veïns i  diumenge 2 de desembre Tordera Parc 12:00. Lloc: Local Associació de Veïns.

ÚLTIMES NOTÍCIES