IniciNoticiesEsportsLes patinadores Martina Martos i Kènia Sánchez del CP Tordera arriben a...

Les patinadores Martina Martos i Kènia Sánchez del CP Tordera arriben a la final d’Interclubs de patinatge artístic

Les patinadores de la secció de Patinatge Artístic del Club Patí Tordera Martina Martos i Kènia Sánchez participen aquest cap de setmana a la Final de l’Interclub al Pavelló Municipal d’Esports de Can Xarau – Paco Arpide de Cerdanyola del Vallès. Les vam visitar durant un dels últims entrenaments i ens van explicar com ha estat la temporada, com han treballat per arribar fins on són ara.

Per una banda, la Martina, que va quedar tercera en Iniciació B de figures obligatòries i segona de certificat en modalitat lliure en la final Intercomarcal Zona 4, ens explicava com ha evolucionat.

Martina Interclubs 1

Per la seva banda, la Kènia, que va ser primera en Iniciació B de figures obligatòries i tercera en iniciació A de modalitat lliure a l’anterior fase, també ens explicava com ha estat la seva evolució durant la temporada.

Kenia interclubs 2

Qui també va fer previsió d’aquesta final d’Interclubs va ser la seva entrenadora, la Judit Dameson, que ens va explicar com ha estat tota la feinada d’aquest any on hi ha hagut tanta competitivitat.

Dameson interclubs 3

Després d’una temporada plena d’esforços i amb molta competència, la Kènia i la Martina s’enfronten a una gran final.

Representació torderenca al Barcelona Open Categoria Aleví i Infantil

La Yaiza Còrdoba i l’Andrea Ros, de la secció de Patinatge Artístic del Club Patí Tordera, i la Laura Moreno del Patinatge Artístic Tordera, participaran a l’Open Barcelona que se celebra aquest mateix cap de setmana a Sant Vicenç de Torelló. Sense dubte aquest campionat comptarà amb una molt bona representació de Tordera amb aquestes tres patinadores. Els hi desitgem molta sort.

ÚLTIMES NOTÍCIES