IniciNoticiesPolíticaL’Alcalde de Lloret, Jaume Dulsat considera que no hi ha discussió sobre...

L’Alcalde de Lloret, Jaume Dulsat considera que no hi ha discussió sobre la necessitat de connectar Tordera i Lloret amb una via ràpida

L’Alcalde de Lloret, Jaume Dulsat ha valorat les inversions públiques previstes a la seva localitat. En destaca l’arribada de la banda ampla, la instal·lació de wifi públic a les platges de Lloret o l’arribada del ramal de la C-32, que ha d’unir Lloret de Mar amb Blanes i Tordera. Sobre el futur d’aquesta nova “via ràpida” que ha de connectar Tordera i Lloret de Mar, Dulsat creu que no hi ha discussió sobre la idoneïtat de l’arribada de la C-32 al municipi, tenint en compte que “un milió i mig de turistes” passen per Lloret de Mar.

dulsat c-32 1

El batlle ha afirmat que mentre no hi havia govern a la Generalitat, “el ‘sotogoverno’ ha seguit treballant” per aixecar la suspensió cautelar que el TSJC va ordenar arran d’una denúncia de la plataforma Aturem la C-32. Segons la interlocutòria judicial, hi havia indicis que el Govern hagués aprovat el traçat de la carretera sense tenir la declaració d’impacte ambiental obligatòria i per això va decidir aturar l’inici de les obres. Dulsat espera que el conflicte judicial es pugui desencallar “aviat”, ja que el govern català està “refent la ponència mediambiental” i d’aquesta manera tornar a engegar la maquinària per a les obres de l’allargament de la carretera.

dulsat c-32 2

La nova C-32 entre Tordera i Lloret s’estendrà al llarg de 6,5 quilòmetres, serà lliure de peatge i s’estima que el cost de l’obra sigui d’uns 71 milions d’euros (que assumirà la concessionària Abertis). Ara, un cop acabada la fase d’exposició pública, el Departament ha rebut tres al·legacions.