IniciRàdio a la cartaEntrevista a políticsJoan Carles Garcia es mostra perplex per l’acusació del jutjat i tranquil...

Joan Carles Garcia es mostra perplex per l’acusació del jutjat i tranquil d’haver fet les coses ben fetes

alcalde campanesL’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia ha atès Ràdio Tordera poques hores després de quedar en llibertat amb càrrecs i sense mesures cautelars. Joan Carles Garcia s’ha mostrat perplex davant la investigació iniciada pel jutjat d’instrucció número 1 de Barcelona, per una suposada trama de subvencions fraudulentes pel tercer món atorgades per la Diputació de Barcelona.

Garcia diu que té la tranquil·litat d’haver fet les coses ben fetes i assegura que les subvencions esmentades en la interlocutòria s’han atorgat correctament. En aquest sentit, està sorprès que el jutjat parli d’un valor de subvencions de 2 milions d’euros, quan en realitat el seu valor no arriba als 300.000 euros.

La causa, en la que hi ha en aquests moments 33 persones amb la condició d’investigats, està declarada secreta i, segons fonts jurídiques, encara trigarà molt a aixecar-se el secret. Joan Carles Garcia  insisteix que el relat judicial està indefinit i per aquest motiu, els investigats desconeixen de què se’ls acusa.

Precisament, el jutge ha afirmat que analitzarà la documentació trobada durant els escorcolls per veure si la causa contra la trentena de detinguts pot avançar o no. Garcia recorda que el jutge, en les seves diligències d’entrades i escorcoll, ja avançava que fins al moment no hi havia prou documentació per acreditar delictes i que per això demanava entrar a les seus de les entitats i de la Diputació per recollir documentació.

En l’entrevista a Ràdio Tordera, Joan Carles Garcia també parla de la seva experiència personal durant les darreres hores i analitza la repercussió mediàtica que ha tingut tot el dispositiu policial i jurídic durant les darreres 24 hores.

Aquí podeu escoltar l’entrevista completa:

 

ÚLTIMES NOTÍCIES