Divendres, 7 octubre, 2022
IniciNoticiesMedi ambientObre l’exposició "Estima l'aigua, cada gota compta"

Obre l’exposició “Estima l’aigua, cada gota compta”

estima aiguaLa biblioteca de Tordera acull des de dilluns una exposició sobre la nova cultura de l’Aigua. La mostra que porta per títol, “Estima l’aigua, cada gota compta” busca la reflexió a l’entorn del cicle de l’aigua. Parla del malbaratament i de les responsabilitats, tant des del punt de vista de la ciutadania com de l’administració. 

L’exposició convida a la reflexió sobre el consum racional d’aigua. Només un 3% de l’aigua del planeta és dolça i d’aquesta només l’1,1% és apta per al consum humà. Per tant és un bé escàs que cal utilitzar de manera responsable i mesurada i en aquest sentit, la mostra ofereix consells senzills que podem aplicar en les nostres accions més quotidianes i que ens permetran reduir fins el 50% el consum d’aigua. Tancar l’aixeta mentre ens rentem les dents o ens afaitem, no utilitzar la rentadora o el rentavaixelles fins que estiguin del tot plens o canviar els banys per les dutxes, són alguns dels consells que ofereix l’Agència Catalana de l’Aigua per estalviar aigua.

L’exposició es podrà visitar fins el 31 de gener, en l’horari habitual de la biblioteca.

ÚLTIMES NOTÍCIES