IniciNoticiesCulturaExposició i xerrada sobre el càncer infantil a la biblioteca

Exposició i xerrada sobre el càncer infantil a la biblioteca

futur existeixAquest dies es pot visitar a la biblioteca de Tordera l’exposició fotogràfica “El Futur Existeix”, sobre el càncer infantil vist des de l’àmbit hospitalari.  Recull un commovedor i compromès treball de Tino Soriano sobre la vida hospitalària de nens, nenes i adolescents afectats de càncer i l’excepcional tasca que amb ells realitzen nombrosos professionals de la medicina.

La mostra forma part del llibre editat en 1.992 per l’editorial Lunwerg amb el mateix títol de l’exposició, que es va publicar amb caràcter benèfic a favor de la Fundació Enriqueta Villavechia per als nens en tractament oncològic i és un testimoni del dolor, l’aïllament i la lluita diària dels nens vista a través de l’objectiu de Tino Soriano, que ha recollit en aquestes instantànies moments senzills, plens de missatges per a l’espectador. La directora de la biblioteca, Sílvia Anfrons ens parla sobre l’exposició.

exposicio cancer

La mostra es podrà visitar fins al 10 de març, en l’horari habitual de la biblioteca. Aquesta tarda, la doctora Núria Pardo especialista en oncologia pediàtrica oferirà una conferència sobre els seus 40 anys dedicats al càncer infantil. La xerrada començarà a les 19:30 a la mateixa biblioteca.

ÚLTIMES NOTÍCIES