IniciNoticiesCultura EL CONSELL I LA REGIDORIA DE CULTURA LLIUREN ELS PREMIS DEL...

EL CONSELL I LA REGIDORIA DE CULTURA LLIUREN ELS PREMIS DEL TRADICIONAL CONCURS DE PESSEBRES DE TORDERA.

L’alcalde i la regidora de Cultura van lliurar dilluns al vespre els premis del tradicional Concurs de Pessebres de Tordera organitzats pel Consell Muncipal i la Regidoria de Cultura.
En la categoria de pessebres d’aparadors el primer premi se’l va endur la Fleca Germans Lladó i mentre que la Martina i l’Adriana Berney es van endur el segon premi; el tercer es va declarar desert.
En la modalitat de pessebres col·lectius el primer premi va ser per al Rusc, mentre que el segon el van guanyar el grup de Catequesi i el tercer l’escola Sant Josep.
Finalment, la categoria de pessebres familiars va premiar Maria Muñoz, en primer lloc, Arnau Maresme en segon i el pessebre de Sara Bellido en tercer lloc.
El lliurament de premis del Concurs de Pessebres ha tancat les activitats organitzades amb motiu de les festes de Nadal, que han rebut una valoració molt positiva i que s’han completat amb actes com el Parc Infantil de Nadal, els Pastorets, el concert de Nadal o la cavalcada de Reis, entre d’altres activitats tradicionals.

ÚLTIMES NOTÍCIES