Divendres, 7 octubre, 2022
IniciNoticiesEntitats LA CREU ROJA A L'ALT MARESME ORGANITZA UN CURS DE SOCORRISME...

LA CREU ROJA A L'ALT MARESME ORGANITZA UN CURS DE SOCORRISME AQUÀTIC, A PARTIR DEL MES DE FEBRER.

Properament la Creu Roja a l’Alt Maresme iniciarà un curs de Socorrisme Aquàtic.
L’inici del curs serà el proper 2 de febrer i la data límit d’inscripció serà fins el dimecres 17 de gener. La coordinadora de la creu roja a l’alt maresme, Laia Balensó, recorda que els únics requisits per poder participar en aquest curset, és posseir el socorrisme bàsic i saber nedar.

L’obtenció del títol de socorrisme aquàtic, permet exercir de socorrista en piscines o platges. Aquest fet representa feina segura, davant la forta demanda de professionals en aquest sector, tal i com comenta Laia balensó.

El curs esta reconegut per la Generalitat de Catalunya en el decret 225/1996 i dona crèdits de lliure elecció dels estudis universitaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES