IniciNoticiesEsportsEl CEEB Tordera “B” es proclama campió de Catalunya de la segona...

El CEEB Tordera “B” es proclama campió de Catalunya de la segona catalana

22127_10206953972195823_8302833622358700365_nDesprés d’aconseguir el títol de lliga de la segona catalana grup 1, les noies del Club Esportiu Escola de Bàsquet Tordera afrontaven, aquest passat cap de setmana, la final a quatre del campionat català amb els primers equips classificats de cada grup de la categoria de segona de Catalunya. El CEEB va aconseguir fer història per al bàsquet torderenc perquè es van proclamar campiones en imposar-se per un 63-47al IPSY en la final disputada diumenge al migdia. Marc Alonso, entrenador de l’equip, valorava l’èxit aconseguit

Alonso campiones 1

Alonso ens explica com ha anat el cap de setmana i com es presenta el futur del conjunt i de l’entitat.

Alonso campiones 2

Des de l’Ajuntament de Tordera, a la tarda de diumenge, es va fer una recepció per felicitar les campiones. Algunes jugadores i el cos tècnic es van dirigir a l’afició des del balcó per donar les gràcies tant a l’afició desplaçada a la plaça com també a aquells que van acompanyar l’equip al Morell.