IniciNoticiesCulturaEL TEATRE CLAVÉ TANCA LA PROGRAMACIÓ HIVERN-PRIMAVERA AMB UN BALL TRADICIONAL A...

EL TEATRE CLAVÉ TANCA LA PROGRAMACIÓ HIVERN-PRIMAVERA AMB UN BALL TRADICIONAL A LA PLAÇA MIQUEL MARTÍ I POL AMB EL GRUP MUSCAT.

Aquest cap de setmana, la programació estable del teatre clavé tanca la seva temporada hivern-primavera, amb una proposta del cicle de música popular i tradicional. El cicle, co-organitzat amb l’associació La Nostra Dansa, presenta per divendres un ball de primavera amb el grup Muscat. La seva música conté arrels tradicionals de Catalunya amb mescles de músiques d’ altres països com Grècia, Itàlia, Turquia, Bulgària, entre d’altres. Tots els arranjaments són fets pels components de Muscat, alguns d’ell força innovadors, i també, actualment estan afegint al repertori alguns temes propis. El director del teatre clavé , Josep Navarro, recorda que aquesta darrera actuació de la temporada es farà a la plaça de Miquel Martí i Pol.

El ball de primavera amb el grup Muscat, serà divendres, 6 de juny a les 10 del vespre. D’altra banda, el teatre clavé també acull de cara dissabte, 7 de juny la mostra de l’aula de teatre, a les 6 de la tarda i diumenge, 8 de juny acollirà el concert de l’escola de música també a les 6 de la tarda, obert a tothom.

ÚLTIMES NOTÍCIES