IniciNoticiesSocietatLA PUBILLA DEL MARESME I PUBILLA DE LES COMARQUES BARCELONINES SILVIA PUIG...

LA PUBILLA DEL MARESME I PUBILLA DE LES COMARQUES BARCELONINES SILVIA PUIG ÉS ESCOLLIDA COM A TORDERENCA DE L’ANY 2007.

El regidor de cultura i mitjans de comunicació Josep Llorens ha fet entrega aquesta tarda a la pubilla del Maresme i pubilla de les comarques barcelonines, Silvia Puig, d’una placa commemorativa que la distingeix com a torderenca de l’any 2007. Aquesta elecció arriba a través d’una iniciativa promoguda per Ràdio Tordera, que a partir de les trucades dels oients de l’emissora, aquest han escollit a Silvia Puig, com la persona que es mereix aquesta distinció. La torderenca de l’any 2007, Silvia Puig valorava així aquest reconeixement.

El regidor de cultura i mitjans de comunicació, Josep Llorens aplaudeix l’iniciativa de Ràdio Tordera i felicita a la guanyadora.

En total unes 80 trucades d’oients de l’emissora municipal han participat en aquesta iniciativa. Entre les trucades l’agencia de viatges Bellavista Service sortejava un viatge a Andalusia, que ha recaigut en Ramon Ametller, el qual també ha rebut en satisfacció aquest premi.

Ràdio Tordera preveu repetir l’experiència en properes ocasions, davant l’elevada participació dels oients de l’emissora.