Dimecres, 8 febrer, 2023
IniciNoticiesEducacióLA REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA ENGEGA EL SETEMBRE CURSOS DE FORMACIÓ ADREÇADA...

LA REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA ENGEGA EL SETEMBRE CURSOS DE FORMACIÓ ADREÇADA A LES EMPRESES.

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Organisme Autònom de Serveis Comunitaris ha organitzat de cara al mes de setembre tres cursos de formació adreçat a les empreses.
Es tracta d’un programa de cursos subvencionats íntegrament per la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, amb el suport del Fons Social Europeu, l’objectiu dels quals és millorar la competitivitat del teixit empresarial local.
El primer curs és el de “Gestió de micro i petita empresa” i està adreçat a les persones responsables d’empreses d’aquestes característiques i que necessitin completar la feina del dia a dia amb nocions de gestió empresarial. La finalitat del curs, de 80 hores, és dotar els participants de coneixements bàsics sobre diferents temàtiques de gestió empresarial i oferir l’oportunitat de plantejar dubtes o situacions diàries que es puguin resoldre entre els alumnes i el professor. Aquest curs tindrà lloc del 30 de setembre al 5 de febrer. El segon curs que s’ofereix és el de “Tècniques de venda i atenció al públic”. L’objectiu és adquirir tècniques per incrementar les vendes, augmentar els beneficis del producte o servei en funció de les motivacions del client i conèixer les eines per millorar l’atenció i el servei al client.
El curs, de 50 hores lectives, tindrà lloc del 23 de setembre al 18 de desembre.
El darrer curs serà el de “Treballador forestal”. Aquest va destinat a totes les empreses que es dediquen a l’explotació i manteniment forestal. La finalitat del curs serà realitzar treballs d’esbrossament, aclariments i podes a les masses forestals, plantar i sembrar espècies en execució de projectes de repoblació i realitzar tasques bàsiques en el medi natural i l’explotació forestal.
El regidor de promoció econòmica, Rafel Matas, ha destacat que el cursos serviran per millorar el servei de les empreses de Tordera.

Les places per assistir a aquests cursos seran limitades i les inscripcions es podran fer a l’Àrea de Promoció Econòmica fins al 29 d’agost. Rafel Matas, ha assegurat que l’inscripció va a bon ritme i s’espera una bona acollida dels cursos.

Per a més informació cal adreçar-se a les oficines situades a la plaça Concòrdia s/n, o al telèfon 93.765.04.14 .

ÚLTIMES NOTÍCIES