Dissabte, 4 febrer, 2023
IniciNoticiesEl torderenc Joan Morera serà ordenat capellà aquest cap de setmana

El torderenc Joan Morera serà ordenat capellà aquest cap de setmana

Serà ordenat a l’Església de Verdú el 17 de setembre però l’endemà farà la seva primera missa a Tordera a les 11h.

Nascut a Tordera el 1983, va estudiar informàtica i programació de videojocs. Però el seu oncle capellà, li va despertar vocació en un primer moment al seminari diocesà. Quan va acabar els estudis de filosofia i teologia, l’any 2009, va decidir iniciar el seu itinerari com a jesuïta.

Aquest any ha estat ordenat com a diaca i també ho serà de mossèn, format en la espiritualitat ignasiana i en llengües bíbliques. A la seva nominació, Morera ha demanat poder ser destinat a Catalunya. Ell mateix explica com ha viscut aquests mesos i la nominació.

“Jo vaig demanar poder fer-ho aquí, en català i més a prop de la gent”

A principi de maig va participar a la missa a Tordera al costat de mossèn Salvador Juanola. La seva posada en escena oficial, però, s’haurà de fer esperar fins passat l’estiu. La seva ordenació sacerdotal serà a l’Església de Verdú el 17 de setembre però l’endemà farà la seva primera missa a Tordera. Ell mateix ho explica en declaracions al programa “La veu de la parròquia” de Ràdio Tordera.

Actualment Joan Morera està treballant a la Parròquia de Sant Ignasi a Lleida. Allà hi té un projecte hospitalari.

Joan Morera va rebre l’ordenació diaconal a Madrid. Ara, espera l’ordre per ser capellà aquest cap de setmana.

ÚLTIMES NOTÍCIES