IniciNoticiesL’ANC Tordera organitza dos autocars per assistir a la manifestació de...

L’ANC Tordera organitza dos autocars per assistir a la manifestació de Barcelona per l’11 de setembre.

Es tracta d'una marxa que engegarà a les 17.14 i que anirà de l'avinguda del Paral·lel fins a l'avinguda del Marquès de l'Argentera, davant de l'Estació de França.

Ja s’acosta la Diada de l’Onze de Setembre d’enguany i l’Assemblea Nacional Catalana amb el missatge que s’ha acabat esperar res dels partits, només el poble i la societat civil organitzada podran assolir la independència.

La manifestació està centralitzada a Barcelona. La convoca l’ANC, amb el suport d’Òmnium Cultural i d’altres entitats i partits independentistes i té com a lema: “Tornem-hi per vèncer: Independència!”

Es tracta d’una marxa que engegarà a les 17.14 i que anirà de l’avinguda del Paral·lel fins a l’avinguda del Marquès de l’Argentera, davant de l’Estació de França.

L’entitat ha previst 10 trams o punts de trobada per repartir els manifestants i ha mobilitzat desenes d’autocars per arribar a la manifestació des de diferents punts de Catalunya.

A Tordera han organitzat dos autocars per assistir-hi. Cal reservar al whatsapp 679.47.87.33 i el preu és de 12 euros que es cobrarà al bus. El punt de sortida serà diumenge 11 de Setembre a les 14h a l’aparcament Roger de Llúria. Fa una crida a la mobilització una membre de ANC Tordera, Rosa Salarichs.

Rosa Salarichs

“fem una crida a la mobilització, aquest any ho necessitem”

La samarreta d’aquest any és negra i, segons l’entitat, “simbolitza la lluita i la no-rendició”.

ÚLTIMES NOTÍCIES