Dissabte, 4 febrer, 2023
IniciNoticiesEntitatsÒmnium Cultural de l’Alt Maresme es constituirà com a Seu Territorial

Òmnium Cultural de l’Alt Maresme es constituirà com a Seu Territorial

La cloenda de l’assemblea, que serà oberta al públic en general a partir de les vuit del vespre, anirà a càrrec de Xavier Antich, president d’Òmnium Cultural.

Avui divendres 22 de juliol la gestora d’Òmnium Alt Maresme celebrarà la seva assemblea constituent com a Territorial. Es tracta d’un pas que significa per oficial la constitució de l’entitat a la zona de l’Alt Maresme. Fins ara Òmnium ha comptat amb una Junta Gestora a aquest territori. Ara, però, es constitueix oficialment en un acte obert a tothom que se celebra a Canet de Mar. La torderenca Montse De Diego, candidata a ocupar la secretaria de la nova ajunta, explica què suposa aquest canvi.

Òmnium 1

El lloc escollit és el Centre de Recerca i Transferència de Tecnologia Tèxtil (Plaça de la Indústria, 1) de Canet de Mar, a dos quarts de 7 de la tarda en primera convocatòria i a les 7, en segona. S’hi ha presentat una candidatura única, formada per 9 càrrecs a cobrir: presidència, vicepresidència, secretaria, tresoreria i 5 vocalies.  De Diego explica per qui està formada:

Òmnium 2

En representació de Tordera serem la Miriam Crivillés i Cristina Agell.

L’assemblea de socis i sòcies tindrà com a ordre del dia la presentació de la tasca feta per la Junta Gestora i seguidament es procedirà a la constitució d’Òmnium Alt Maresme com a seu territorial amb la presentació de les candidatures, els seus plans de treball i el pressupost d’enguany. Un cop elegida la Junta d’Òmnium Alt Maresme, hi haurà torn obert de paraules.

La cloenda de l’assemblea, que serà oberta al públic en general a partir de les vuit del vespre, anirà a càrrec de Xavier Antich, president d’Òmnium Cultural. Per finalitzar l’acte, el duet jazzístic Dotras-Montero oferirà un recital musical i es clourà l’assemblea constituent amb un refrigeri. Per participar de l’acte només cal inscriure’s al següent enllaç: https://ja.cat/aQIiu

La gestora d’Òmnium a l’Alt Maresme es va posar en marxa el març del 2019 i té la seva seu a Pineda de Mar, al carrer Montpalau 12-14. Actualment compta amb 2.480 socis i sòcies al territori.

ÚLTIMES NOTÍCIES