Dissabte, 4 febrer, 2023
IniciNoticiesCulturaAvui audició de sardanes amb la cobla La Cobla Baix Empordà...

Avui audició de sardanes amb la cobla La Cobla Baix Empordà i demà Ball Folk

L’Associació Sardanista La Nostra dansa ha organitzat com ja és habitual per aquest estiu, diverses audicions de sardanes i el curset per aprendre’n. Tots aquests actes se celebraran a la plaça de l’església.

Avui actuarà la cobla La Cobla Baix Empordà que oferirà les següents sardanes: L’aplec de la muntanya de Manuel Saderra, 50 anys de Josep Chamorro, Joves Lleons de Jordi Paulí, Sis de set d’Enric Ortí, Sant Pol Quina Hora és? De Jordi León, Jorn Alegre de Josep Serra, Pal de Paller de Ricard Viladesau, La Colla dels setze de Francesc Mas i, finalment, El Sereno de Josep Coll.

L’audició començarà a les 10 de la nit a la plaça de l’Església de Tordera.

Dissabte serà el torn de la música i balls Folk amb el grup Se’n fa una a la Plaça de l’església a les 22:00h.

ÚLTIMES NOTÍCIES