Dissabte, 4 febrer, 2023
IniciNoticiesEntitatsL’Esplai de la gent gran representarà l’obra “El Testament d’en Nasi”

L’Esplai de la gent gran representarà l’obra “El Testament d’en Nasi”

L’obra es representarà en una sola funció aquest dissabte 23 de juliol a les 18:00h de la tarda a l’Esplai de la Gent Gran

L’Esplai de la Gent Gran representarà l’espectacle “El testament d’en Nasi”, una obra de teatre de Francesc Eiximenis. Es tracta de la primera posada en escena d’aquest any del grup teatral format a l’Esplai.

De fet, feia dos anys que ala van començar a assejar però la pandèmia ho va interrompre totalment. Ara, per fi, poden portar en escena aquesta obra a Tordera. Una obra que farà riure explicant les peripècis que faran per aconseguir el testament del protagonista. L’actriu Rosa Quiles, representant de la dona d’en Nasi, n’avança una part al Tordera en Directe.

Obra Esplai 1

L’obra es representarà en una sola funció aquest dissabte 23 de juliol a les 18:00h de la tarda a l’Esplai de la Gent Gran. Sota la direcció de Joan Surós, 10 actors i actrius. El director de l’obra avança qui són tots ells:

Obra Esplai 2

Des del grup de Teatre de l’Esplai animen a tothom a gaudir de l’obra, que és gratuïta per a tothom, així com a participar del grup.  

ÚLTIMES NOTÍCIES