Dimecres, 1 febrer, 2023
IniciNoticiesEducacióLa Regidoria d'Ensenyament publica el catàleg d'activitats d'estiu per a infants i...

La Regidoria d’Ensenyament publica el catàleg d’activitats d’estiu per a infants i joves

És un projecte que connecta, reconeix i fa visibles els aprenentatges dels infants de 3 a 12 anys més enllà de l’escola, promovent l’accés a tots els nens i nenes d’un municipi, barri o territori a activitats educatives obertes.

La Regidoria d’Ensenyament de Tordera posa a disposició dels nens i nenes de Tordera el catàleg d’activitats d’estiu per tal que famílies, infants i joves coneguin l’oferta de lleure, cultural, esportiva i educativa de Tordera i a més, perquè els alumnes de 3r, 4t i 5è de les escoles de Tordera puguin omplir el seu passaport EDUNAUTA.

Tal com va assenyalar durant la seva presentació a les escoles el regidor de l’àrea, Pau Megias, en algunes ocasions els nens i nenes no tenen les mateixes possibilitats d’accés a les oportunitats educatives més enllà de l’escola, el que genera una important font de desigualtat educativa.

Passaport educa

Per combatre aquesta escletxa d’oportunitats i garantir que cap infant quedi enrere, la Regidoria d’Ensenyament, a través del programa #TorderaEduca, va impulsar aquest mes de juny passat el Passaport Edunauta.

És un projecte que connecta, reconeix i fa visibles els aprenentatges dels infants de 3 a 12 anys més enllà de l’escola, promovent l’accés a tots els nens i nenes d’un municipi, barri o territori a activitats educatives obertes.

Trobareu més informació sobre el projecte i sobre el catàleg d’activitats a les que els infants podran participar a través de l’enllaç: www.passaportedunauta.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES