Dimecres, 1 febrer, 2023
IniciNoticiesRegidoriesEl Casal de joves estrena programació de juliol amb activitats de...

El Casal de joves estrena programació de juliol amb activitats de tarda, nit i també una sortida a un parc aquàtic

Avui a les 20:15h a l’exterior del Casal i el bar La Colla hi haurà lectura del manifest “lluita pels drets de les persones LGTBI” i a continuació performance “Tu t’ho creus?”  a càrrec de les “Mireies”.

El Casal de Joves de Tordera i les regidories de Joventut i Igualtat de l’Ajuntament ja tenen a punt la programació conjunta d’aquest mes de juliol, que combinarà activitats de tarda i també, com a novetat, activitats de nit a la fresca.

Els actes consistiran en tallers, espectacles, monòlegs i una sortida al parc aquàtic per a joves d’entre 16 i 17 anys. Precisament, segons la tècnica de joventut, Carme López aquesta franja d’edat de 16 i 17 anys és la que el Casal de Joves vol recuperar.

Carme Lopez activitats

Avui a les 20:15h a l’exterior del Casal i el bar La Colla hi haurà lectura del manifest “lluita pels drets de les persones LGTBI” i a continuació performance “Tu t’ho creus?” a càrrec de les “mireies”. El dimarts 19 juliol es prepara una actuació de màgia i el 26 de juliol nit de monòlegs. El casal de joves també farà el 28 de Juliol una sortida de 9:00h a 17:00h sortida a Water World. Per més informació cal adreçar-se al Casal de Joves.

ÚLTIMES NOTÍCIES