IniciNoticiesPolíticaL’Ajuntament aprova la reparació de la coberta del pavelló municipal, millora de...

L’Ajuntament aprova la reparació de la coberta del pavelló municipal, millora de l’escola Serra de Miralles i fer un servei de transport adaptat

També es va aprovar una assignació de 100.000€ a plans ocupacionals

L’Ajuntament de Tordera va aprovar, en el darrer ple municipal del mes de juny, dues modificacions de crèdit en benefici a la millora d’instal·lacions del municipi. Es tracte de millores com per exemple la reparació de la coberta del Pavelló Municipal Països Catalans o la reparació de vestidors i canvi de xarxes del Camp de Futbol. Una inversió de 500.000 euros per millores a l’escola Serra de Miralles.També es va aprovar la inversió en el servei del transport adaptat per a persones amb necessitats especials. A més, també es destina una partida de 100.000€ en plans ocupacionals per a ajudar a les persones a trobar feina. La regidora d’hisenda, Jennifer Jansa, detalla alguna de les actuacions que suposarà la modificació de crèdit:

Modificació crèdit PSC

En total, les dues modificacions de crèdit sumen un total de 1.042.000€ aproximadament, finançades pel romanent de tresoreria  i per baixes per anul·lació d’altres partides.

Des de l’oposició, el regidor Oriol Serra de la CUP presentava l’abstenció a la primera modificació i aprovava la segona.

Modificació crèdit CUP

Des de +Tordera, el regidor Xavier Pla afirmava que era necessària les actuacions en la Coberta del Pavelló Països Catalans, entre d’altres. Per això presentava el vot favorable.

Modificació crèdit +Tordera

Des de Ciutadans, celebraven la partida pel sostre del Pavelló. Miriam Rocabruna presenta el vot favorable.

Modificació crèdit Cs

En Comú Podem argumenta que “per coherència” amb el vot negatiu al pressupost, també votaran contràriament. Tot i així, sí que voten favorablement a la partida de transport adaptat:

Modifiació crèdit ECP

Des d’ERC+Gent de Tordera+Jovent Republicà, votaven favorablement a la modificació referent a la millora del servei de transport adaptat. Tot i així, s’abstenien en la primera modificació defensant que no comparteixen algunes partides. En destaca algunes la regidora Marta Paset.

Modifiació crèdit ERC

La primera modificació, referent a les accions de millora, va quedar aprovada per 10 vots a favor, 1 encontra i 6 abstencions.

La segona modificació, referent al transport adaptat, va quedar aprovada per unanimitat.

ÚLTIMES NOTÍCIES