IniciNoticiesEntitatsEls artesans de Tordera comencen aquest mes de Juliol les Ganxetades...

Els artesans de Tordera comencen aquest mes de Juliol les Ganxetades Solidàries

El dimecres dia 6 de Juliol de 18:00 a 20:00h  començaran fent cors i estrelles per ‘La capsa dels records’ una associació dedicada a la creació de records per nadons que han marxat abans d’hora.

L’Associació d’artesans de Tordera comencen aquest mes de juliol un projecte solidari amb col·laboració de diferents entitats del municipi. Sota el títol ‘Ganxetades solidàries’ faran trobades a la biblioteca de 18:00 a 20:00h. el primer dimecres de cada mes per teixir, compartir experiències i elaborar un productes que es donaran a associacions sense ànim de lucre com son el Rusc, La capsa dels records, Noupops i els mateixos Artesans.

Carol Torner, membre dels artesans de Tordera explica que la seva intenció és que la gent que vulgui s’hi pugui apropar i conèixer les tasques que realitzen aquestes associacions, alhora donar la oportunitat de teixir o aprendre a teixir qui no en sàpiga.

Ganxetades solidàries

El dimecres dia 6 de Juliol començaran fent cors i estrelles per a ‘La capsa dels records’ una associació dedicada a la creació́ de records per nadons que han marxat abans d’hora. Es proporcionarà el material i s’ensenyaran les nocions bàsiques necessàries per a la realització d’aquest elements. La trobada serà dimecres de 18:00 a 20:00h a la biblioteca.

ÚLTIMES NOTÍCIES