IniciNoticiesSocietatTorna la Festa Major de Sant Pere

Torna la Festa Major de Sant Pere

Un concurs de dibuix infantil obrirà la celebració festival avui dimecres de 17:00h fins les 19:00h de la tarda al Local Social de Sant Pere.

Aquest cap de setmana arriba la Festa Major de Sant Pere. Després de dos anys sense celebració per culpa de la pandèmia, aquest 2022 es recupera amb normalitat la celebració del veïnat torderenc.

La Festa Major de Sant Pere Començarà el 29 de juny a la tarda i s’allargarà fins diumenge 3 de juliol. És el retorn més esperat de la festivitat del barri, com explica el president de l’associació de veïns, Bartolomé Guirao.

Festes Sant Pere 1

“Estarem agraïts dels qui vulguin venir al nostre barri, teníem moltes ganes de celebrar-ho”

Un concurs de dibuix infantil obrirà la celebració festival el dimecres 29 de juny de 17:00h fins les 19:00h de la tarda al Local Social de Sant Pere. L’organització recorda que els participants han de portar els colors de casa.

L’endemà 30 de juny, divendres, sardinada popular oberta a tothom. Enguany sí que es podrà posar taules i cadires per poder-les menjar en grups. L’organització demana portar el plat i coberts de casa. A més de les sardines, s’oferirà beguda i pa.

Les festes seguiran l’1 de juliol. A les 20:00h del vespre, a la Pista Coberta, recital d’havaneres a càrrec del grup La Bella Lola amb rom cremat a la mitja part. A les 22:00h del vespre, correfoc pels carrers del barri a càrrec de la Colla de Diables de Tordera.

El 2 de juliol a les 12:00h del migdia, festa de l’espuma al Carrer Circumval·lació, on hi ha el magatzem de l’associació. A les 21:30h, torna el sopar popular de celebració. Es durà a terme a la pista coberta de Sant Pere. El tiquets es poden adquirir al local social de 17:00h a 19:00h cada dia fins el 29 de juny. En dona detalls el president de l’associació, Bartolomé Guirao.

Festes Sant Pere 2

Els tiquets tenen un preu de 14€ socis, 17€ no socis i 10€ infants fins a 10 anys. A les 23:00h del mateix 2 de juliol, ball de nit amb el Trio Metropolis, que fan música dels anys 60 i 70.

Diumenge 3 de juliol seguirà la festa. A la 13:00h, missa a la Capella de Sant Pere i vermut a l’exterior. A les 19:00h de la tarda, hi haurà un concert a càrrec d’un grup de Tribut a Abba. A la mitja part es donarà els premis del dibuix infantil. Així conclourà la festa major d’aquest any on també hi ha disponible una exposició de fotografies al local social a càrrec d’Òmnium Cultural de l’Alt Maresme.

ÚLTIMES NOTÍCIES