Dilluns, 27 juny, 2022
IniciNoticiesEntitatsEl dissabte 25 de juny l'entitat Wushu Montnegre organitza el 3r Open...

El dissabte 25 de juny l’entitat Wushu Montnegre organitza el 3r Open Catalunya Combat Multidisciplinari Formes Individuals i amb Armes a Tordera

L’espai dedicat a les entitats del municipi entrevista al mestre Carles Martínez, segon DAN de l’entitat Wushu Montnegre, per explicar-nos quins són els progressos de l’entitat, i anunciar-nos en quins pròxims esdeveniments hi participaran.

L’entitat esportiva Wushu Montnegre organitza el 3r Open Catalunya Combat Multidisciplinari Formes Individuals i amb Armes el dissabte 25 de juny. El campionat tindrà lloc al Pavelló Municipal de Tordera, situat a l’avinguda dels Països Catalans, i començarà a les 10:00h del matí. Alhora, el públic podrà assistir-hi de forma gratuïta.

Seguidament, el campionat acollirà aproximadament a un nombre de cinquanta atletes de diferents disciplines com taekwondo, karate, kungfu i kick boxing. El 3r Open Catalunya Combat Multidisciplinari Formes Individuals i amb Armes oferirà una sèrie de combats que formaran un espectacle, compost per diferents arts marcials. Així ens ho explica en Carles Martínez, fundador de l’entitat Wushu Montnegre.

Tall veu Carles Martínez

Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcast destacats dins del programa La Teranyina.

ÚLTIMES NOTÍCIES