Dimecres, 10 agost, 2022
IniciNoticiesEntitatsUn podcast de Ràdio Tordera participa en els premis Sonor

Un podcast de Ràdio Tordera participa en els premis Sonor

La col·laboradora de Ràdio Tordera Silvia Jané va assistir dilluns a la gala dels premis Sonor, de podcast, on ella, juntament amb la Dolors Pignatelli van presentar-hi candidatura amb el podcast ‘Misteris dels grans escriptors’ disponible a spotify.

L’organització del premis Sonor celebra l’èxit d’aquesta primera edició, en la qual s’han presentat 168 podcasts diferents. Una xifra que augmenta a prop de 200, si tenim present que alguns opten a més d’una categoria. 

Amb aquestes dades, es fa evident la importància i la necessitat que hi havia de reconèixer, i sobretot visibilitzar, el talent dels Països Catalans a l’hora de crear contingut en català. I és que el podcast s’ha convertit en els darrers anys en un dels productes comunicatius estrella i una palanca imprescindible per a l’ús, difusió i preservació de la llengua catalana. 

La col·laboradora de Ràdio Tordera Silvia Jané va assistir dilluns a la gala dels premis Sonor, de podcast, on ella, juntament amb la Dolors Pignatelli van presentar-hi candidatura amb el podcast ‘Misteris dels grans escriptors’ disponible a spotify, on la Silvia, que es escriptora parla de diferents misteris al voltant de grans autors de la literatura universal i catalana. Ràdio Tordera ofereix actualment a través de spotify diversos podcast culturals i esportius i la voluntat és aquest estiu incrementar l’oferta del format, amb un butlletí informatiu local.

ÚLTIMES NOTÍCIES