IniciNoticiesEsportsEl CPTordera comença a tancar el projecte per la temporada vinent

El CPTordera comença a tancar el projecte per la temporada vinent

La secretaria tècnica de l’entitat està acabant de tancar els últims serrells d’una plantilla que novament tornarà a ser molt jove

Els CPTordera ja ha acabat de posar fil a l’agulla per a la temporada vinent en el projecte esportiu del primer equip de l’OK lliga plata. Des de la coordinació esportiva afronten un repte important: mantenir el bon nivell de joc i tranquil·litat de poder mantenir-la categoria sense patir ni jugar-s’ho tot a l’última jornada. De fet, és un guió que ja s’ha repetit en les darreres temporades on fins i tot aquest any, s’ha pogut disputar el tram final amb els deures fets. La plantilla mantindrà la majoria de jugadors i l’aposta recaurà amb jugadors del planter que pugen forts i que estan donant bons resultats. El director esportiu i entrenador del primer equip del CPT, en Sergio Alonso, explica que l’equip està pràcticament configurat.

Segio Alonso tancament 1

A més a més, el mateix tècnic, que seguirà a la banqueta groga i vermella, creu que la millora d’aquesta temporada ha sigut general per totes les categories del club on s’han aconseguit molts objectius.

Sergio Alonso tancament 2

Fonts consultades per l’equip d’esports de la ràdio han confirmat que el CPTordera ho té força tancat i tenen pensat anunciar noms i novetats durant la setmana que ve perquè aquest pròxim dissabte se celebrarà l’assemblea de la federació catalana de patinatge. Aquest vespre s’emetrà sencera l’entrevista amb en Sergio Alonso dins del Show diari a partir de les 20:00h.

ÚLTIMES NOTÍCIES