IniciNoticiesPolíticaAprovada la modificació de crèdit que donarà compliment al pressupost d’aquest...

Aprovada la modificació de crèdit que donarà compliment al pressupost d’aquest any

La modificació de crèdit donarà compliment a accions de millora d’espais del municipi així com en la inversió per a ampliar l’habitatge social.

El Ple de l’Ajuntament de Tordera ha aprovat una modificació de crèdit de 1.736.000 euros. Aquest moviment ha de permetre, sobretot, l’execució de propostes presentades al pressupost municipal aprovat fa uns mesos.

Desgranada en accions, la inversió va destinada a:

  • 110.000€ a suport a les persones: ampliació d’ajuts a menors i increment de la partida d’adquisició per lloguer social (arribarà a 130.000 euros per l’ampliació de l’habitatge social)
  • 25.000€ per campanyes de consum local i el comerç del municipi.
  • 126.000€ pel Festival Somriu.
  • 30.500€ per civisme: noves càmeres a illes de contenidors, recollides d’abocaments incontrolats i campanyes de civisme.
  • 105.000€ per a la instal·lació de plaques solars als edificis municipals.

La regidora d’hisenda, Jennifer Jansa, detalla on aniran destinats els prop 1.170.000€ en construcció i arranjaments de diferents espais del poble:

Modificació crèdit PSC

Des de l’oposició, hi ha hagut punts de vista molt diferents. Des de la CUP Tordera, Oriol Serra argumenta l’abstenció.

Modificació crèdit CUP

Des de +Tordera defensen la inversió. Xavier Pla presenta el vot favorable.

Modificació crèdit +Tordera

Per part de Ciutadans, troben a faltar partides de millora a d’altres espais municipals. Presenta el vot d’abstenció Miriam Rocabruna.

Modificació crèdit Cs

Salvador Giralt d’En Comú Podem Tordera presenta el vot contrari i afirma que aquest projecte té un “enfocament electoralista”.

Modificació crèdit ECP

ERC + Gent de Tordera + Jovent Republicà assegura que no s’han executat les propostes que van presentar i que, asseguren, “en un principi van aprovar”. A més, també creuen que és una “clara precampanya”. A tot això exposa el vot negatiu Marta Paset.

Modificació crèdit ERC

Des de l’equip de govern de Junts per Tordera i PSC, l’alcalde de Tordera Joan Carles Garcia lamentava el “desconeixement” d’algun partits i argumenta algunes de les accions criticades.

Modificació crèdit Alcalde

La modificació de crèdit va quedar finalment aprovada per 9 vots a favor, 2 abstencions i vots en contra.

ÚLTIMES NOTÍCIES