IniciNoticiesEntitatsEl Festival La Peixera torna els dies 9 i 16 de juliol...

El Festival La Peixera torna els dies 9 i 16 de juliol amb més força que mai

L’espai dedicat a les entitats del municipi convida a l’Àlex Gispert, membre del grup de coordinació de l’associació La Peixera, per parlar sobre la situació de l’associació i el retorn del Festival La Peixera.

Des de l’associació, han anunciat que el dia 2 de juliol es durà a terme la presentació de la programació dels espectacles del Festival La Peixera, amb un sopar popular ple d’actuacions. I, posteriorment, els dissabtes 9 i 26 de juliol se celebrarà el Festival La Peixera al Parc Prudenci Bertrana. Com cada any, el festival preparar una gran oferta de nous espectacles, tardes d’activitats i tallers infantils. Alhora, el festival serà adaptat per a tothom que vulgui assistir. Així ens ho detalla l’Àlex Gispert, membre de l’equip de coordinació.

Alex Gispert 1

D’altra banda, el coordinador de l’entitat explica com es van sentir al suspendre la cloenda del Festival La Peixera de l’any passat, a causa de les restriccions per la COVID-19. Així ho declara el mateix Àlex Gisbert.

Alex Gispert 2

Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcast destacats dins del programa La Teranyina.

ÚLTIMES NOTÍCIES