IniciNoticiesEntitatsJa es coneixen les entitats que gestionaran les barraques del festival...

Ja es coneixen les entitats que gestionaran les barraques del festival “Tordera Somriu”

Seran el Club Patí Tordera, Colla de Diables de Tordera, Esplai El Garbell (Tordera) i els Castellers de l’Alt Maresme

Tordera acollirà el pròxim 23 de juny, revetlla de Sant Joan, el primer festival musical de l’estiu “Tordera Somriu Fest”. Es tracta del primer macro-concert que acull el municipi al parc Prudenci Bertrana, organitzat per l’Ajuntament i que es presenta com a tret de sortida de les activitats d’estiu a Catalunya.

El cartell del primer Tordera Somriu Fest el formaran els grups Els CatarresBuhosDoctor Prats  i també amb DJ Sendo, que amenitzarà l’abans i el després de l’actuació grups musicals.

Després del sorteig públic celebrat aquesta setmana ja coneixem les quatre entitats que ens acompanyaran a les barres del festival “SomRiu Tordera Music Fest”: El Club Patí Tordera, Colla de Diables de Tordera, Esplai El Garbell (Tordera) i els Castellers de l’Alt Maresme. Les entrades pel festival tenen un cost de 18€ per adults i de 12€ per a públic infantil (de dos a onze anys, els infants de 0 a 1 any tenen l’entrada gratuïta). El mateix dia del concert, les entrades únicament es vendran a taquilla i tindran un cost de 25€ per adult i 15€ pel públic infantil* i es podran comprar en línia a través de WWW.SOMRIUTORDERA.CAT

ÚLTIMES NOTÍCIES