IniciNoticiesMedi ambientTordera registra la temperatura màxima absoluta en un mes de maig,...

Tordera registra la temperatura màxima absoluta en un mes de maig, arribant als 35,5ºC

Aquest és el valor que es va registrar a les 15:00h a l’estació del consell comarcal del Maresme ubicat al parc d’Inditex a Fibracolor.

Segons les dades del servei meteorològic del Maresme i del servei meteorològic de Catalunya, ahir es va registrar a Tordera la temperatura màxima absoluta en un mes de maig, arribant als 35,5 graus. Aquest és el valor que es va assolar a les 15:00h a l’estació del consell comarcal del Maresme ubicat al parc d’Inditex a Fibracolor.

El perfil de twitter MeteoTordera informava ahir d’un registre de 34,7 graus a les 16:15h, en un dia on afirmaven que no haviem baixat dels 34ºC durant 4 hores seguides al municipi.

No tots els pobles del Maresme van registrar ahir màxim històrics, la marinada va impedir que les temperatures a les localitats del litoral s’elevessin tant. Ho explica el responsable del servei meteorològic del consell comarcal del Maresme, Quim Serra.

Quim temperatura maig

“És la màxima absoluta d’un mes de maig a Tordera, això ha passat a bona part de la comarca excepte a la franja litoral”

La tempetarura més alta ahir al Maresme va ser a Dosrius amb 36,8 graus. El màxim del dia a Catalunya van ser els 38,5 ºC que es va registrar a Castellbisbal, al Vallès Occidental, i a Anglès, a la Selva. 

ÚLTIMES NOTÍCIES