Dilluns, 27 juny, 2022
IniciNoticiesEsportsLes instal·lacions de Soccerland Catalunya es recuperen després d’aturar-se per la pandèmia

Les instal·lacions de Soccerland Catalunya es recuperen després d’aturar-se per la pandèmia

Un dels sectors més tocats per la crisi del coronavirus va ser el sector turístic esportiu. Durant gairebé dos anys, l’empresa Soccerland Catalunya va veure com un seguit de tornejos i estajos d’equips participants d’arreu del món se suspenien i quedaven aturats. Ara sembla que la moneda ja s’ha girat i l’activitat en els més de 10 camps de futbol de gespa natural tornen a engegar-se. De fet, durant la setmana santa ja es va poder disputar un parell d’esdeveniments amb símptomes de tornar a una nova normalitat. El director de l’espai Jordi Linares així ho confirmava i recordava amb tristesa la situació difícil que han viscut.

Linares Soccerland present 1

Linares precisava l’activitat recuperada durant els dies de setmana santa i apuntava que els equips europeus i públic internacional han tornat a viatjar.

Linares Soccerland present 2

Durant aquests cap de setmana, a banda d’acollir els campionats d’Espanya de rugbi, també impulsen la “Tordera Gastromarket”. Un esdeveniment alternatiu d’oci a la proposta esportiva que els ha ajudat a obrir les portes de l’espai. Linares confirmava que pels mesos d’estiu tornaran a acollir campus esportius de futbol.

ÚLTIMES NOTÍCIES