IniciNoticiesCulturaNeix a Tordera el “SomRiu Fest”, un festival de música de referència...

Neix a Tordera el “SomRiu Fest”, un festival de música de referència del país

Neix el SomRiu Fest, un festival de música de referència del país.  Tordera acollirà el proper 23 de juny, revetlla de Sant Joan, la primera edició d’aquest macro-concert organitzat per l’Ajuntament i que es presenta com a tret de sortida de les activitats d’estiu a Catalunya. Un festival de música que aspira a ser un dels de referència de tot Catalunya.

El cartell del primer Tordera Somriu Fest el formaran els grups Els Catarres, Buhos, Doctor Prats i també amb DJ Sendo, que amenitzarà l’abans i el després de l’actuació grups musicals.

SomRiu Barbara

El lloc escollit és el Parc Prudenci Bertrana. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, avança que l’aforament és d’unes 6.000 persones.

SomRiu Alcalde

El recinte del Tordera Somriu Fest comptarà també amb una zona de barraques, que podran gestionar les entitats locals, punt lila, zona per a persones amb mobilitat reduïda i un espai de foodtrucks.

Les entrades per al Tordera Somriu Fest es posaran a la venda aquesta setmana i es podran comprar en línia a través del web somriutordera.cat on es detallarà la informació completa del programa del festival. També podreu seguir les novetats del festival a través del perfil oficial del festival a Instagram @somriutordera.

Les 1500 primeres entrades tenen un preu de 12€. A partir de l’11 de maig, les entrades tindran un cost de 18€ per adults i de 12€ per a públic infantil (fins a dotze anys). El mateix dia del concert, les entrades únicament es vendran a taquilla i tindran un cost de 25€. Els menors de setze anys hauran d’assistir al concert acompanyats d’una persona adulta. La pàgina web oficial del festival estarà disponible properament. El recinte del festival s’obrirà a les 19:00h amb l’actuació de DJ Sendo. Els concerts començaran a les 22:00h.

ÚLTIMES NOTÍCIES