IniciNoticiesEsports5 torderencs van participar a la "Golden Cup" d'hoquei patins

5 torderencs van participar a la “Golden Cup” d’hoquei patins

Durant la setmana santa el millor hoquei patins europeu s’ha congregat a la Corunya per la disputa de la Golden Cup. Els dotze clubs més potents del panorama esportiu van disputar aquesta nova competició que es desvinculava de l’actual “Champions” per una falta d’acord amb el comitè europeu. En aquesta competició, dins de la fase regular va comptar amb la presència de quatre jugadors torderencs repartits en els diferents clubs i l’àrbitre Iván González que també va dirigir partits d’aquest torneig. En Marc Torra amb l’Oliveirense, en Marçal Cuenca amb el Saint Omer, en David Gelmà amb el Reus Deportiu i en Gerard Camps porter del CH Caldes van formar part d’aquesta presència de jugadors formats al Club Patí Tordera. En declaracions a Ràdio Tordera, tots els components han compartit l’experiència viscuda. En Marc Torra va caure als quarts de final amb l’Oliveirense, opinava que ha estat un bon punt de partida per renovar i afegir novetats que poden marcar el futur dins del món de l’hoquei.  

Torra Golden cup 1

En Marçal Cuenca, capità del Saint Omer també valorava positivament aquest nou format de convivència entre els millors equips d’hoquei.

Cuenca Golden cup 2

El porter del CH Caldes Gerard Camps reivindicava el paper del seu equip malgrat el gran nivell de la resta dels rivals i afegia que l’esdeveniment esportiu ha estat del tot encertat.

Camps Golden cup 3

El jugador torderenc del Reus Deportiu David Gelmà també compartia per Ràdio Tordera la seva experiència viscuda en el torneig.

Gelmà Golden cup 4

I sense els àrbitres tampoc s’hagués pogut desenvolupar amb condicions la Golden cup. Dins dels àrbitres, l’àrbitre torderenc Ivan González també hi va anar designat. Un bon escenari per seguir preparant-se pel tram final de temporada.

Gonzalez Golden cup 5

El Benfica es va proclamar campió de la Golden Cup en superar el Barcelos per un clar 5-1. 

ÚLTIMES NOTÍCIES