Dimecres, 1 febrer, 2023
IniciNoticiesTecnologiaDarreres places pel nou curs per aconseguir el certificat ACTIC

Darreres places pel nou curs per aconseguir el certificat ACTIC

Inserció laboral de Tordera organitza un nou curs gratuït per aconseguir el certificat de competències digitals ACTIC.

L’ACTIC és la certificació acreditativa de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència.

L’ACTIC permet a qualsevol persona demostrar les seves competències en TIC mitjançant una prova per ordinador que s’avalua automàticament. La prova és telemàtica, encara que s’ha de fer en un centre col·laborador reconegut per la Generalitat, el qual garanteix que es fa en les condicions adequades. Les persones que superen satisfactòriament la prova, havent realitzat prèviament la sessió formativa, obtenen un certificat (bàsic, mitjà o avançat) que emet la Generalitat, i que els possibilita acreditar un determinat nivell (1, 2 o 3, respectivament) de competències en TIC davant de qualsevol empresa o administració. Aquests certificats són, doncs, una eina que pot facilitar l’obtenció d’una feina, la promoció professional, l’accés a eines d’aprenentatge virtual o l’obtenció d’una certificació professional. En parla la tècnica d’ocupació, Mar Villegas.

actic

Les inscripcions són gratuïtes i ja estan obertes, només cal omplir a través del formulari que trobareu a www.tordera.cat El curs serà telemàtic i tindrà lloc entre els dies 19 d’abril i 5 de maig de 16 h a 19 h. 

El curs està cofinançat per la Diputació de Barcelona.

Per a més informació cal trucar al Servei Local d’Ocupació (93 765 04 14) o fer la consulta a través de l’adreça insercio.tordera@tordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES