IniciNoticiesSocietatEl parc prudenci Bertrana es prepara per acollir aquest cap de setmana...

El parc prudenci Bertrana es prepara per acollir aquest cap de setmana demà la Fira Mercat del Ram

Torna la Fira Mercat del Ram. Després de dos anys sense poder-se celebrar degut a la irrupció de la pandèmia, aquest 2022 ocuparà novament el Parc Prudenci Bertrana. Com a novetat principal, enguany es farà només dos dies: 9 i 10 d’abril. Els horaris seran de 10h-22:30h el dissabte i 10h-21h el diumenge.

A través del missatge “tornem a la fira” es vol donar un nou impuls més dinàmic, sostenible i divers a l’esdeveniment i que enguany recuperarà l’organització de la Fira del Món Geganter, que també havia quedat suspesa des de l’edició 2020. Entre els expositors de totes dues Fires, hi haurà més d’una vuitantena d’estands. Ho explica la regidora i directora de la Fira del Ram, Nàdia Cantero.

Fira del ram 1

La Fira Mercat del Ram planteja una distribució diferent dels espais: zona d’activitats, escenari, tallers, zona de serveis, comerç, emprenedor i artesania, zona d’alimentació, zona ramadera, mostra d’associacionisme local i la Fira del Món geganter. Durant tot el cap de setmana tindran lloc prop d’un centenar d’activitats per al públic familiar que es desenvoluparan tant dins dels diferents espais del recinte firal com també a l’exterior, a través de les propostes que arriben a la Fira del Mon geganter. En destaca algunes la regidora Cantero.

Fira del ram 2

La majoria d’activitats som amb places limitades. Es pot demanar entrada enviant un correu a Promoció Econòmica: promocioeconomica@tordera.cat Moltes de les activitats culturals i lúdiques s’han canviat de lloc i se situaran a l’entrada, acompanyades de foodtruck i altres parades de consum.

La inauguració serà dissabte a les 10h del matí a càrrec del vicepresident del Govern de la Generalitat de Catalunya i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró serà l’encarregat d’inaugurar la 43a edició. Per aquest any, la Fira del Món Geganter també es celebrarà dins de l’esdeveniment, una iniciativa impulsada per la Colla de Geganters i Grallers de Tordera amb el suport de l’Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya.

ÚLTIMES NOTÍCIES