IniciNoticiesEsportsEl sènior femení del CEEB Tordera l’únic primer equip que jugarà a...

El sènior femení del CEEB Tordera l’únic primer equip que jugarà a casa en el cap de setmana de fira

Poca activitat en els equipaments esportius en el cap de setmana de fira. Només un primer equip jugarà com a local el seu partit en aquesta jornada abans del descans de setmana santa. De fet, el CPTordera no tindrà cita esportiva i descansarà quinze dies per la disputa de la copa de la princesa. I el sènior masculí del CEEB Tordera també descansa abans d’afrontar la nova lligueta del play-off de permanència que s’iniciarà passat els festius.

Qui obrirà el dissabte serà el sènior femení del CEEB Tordera en un duel decisiu pel futur a la Copa Catalunya femenina. Després de tres derrotes en tres partits a la lligueta de permanència, les torderenques no poden deixar escapar cap més oportunitat. Reben la visita del Granollers 1 a les 19:00h. Un xoc que podreu seguir en directe per Ràdio Tordera i Youtube.

El diumenge també serà de “caixa o faixa” pel primer equip del CFTordera. Els torderencs tampoc han sumat cap punt en el play-off de permanència. A les 12:30h, en directe per Ràdio Tordera i Youtube, els grocs i vermells visiten el camp del Sant Feliu de Guíxols.

El sènior de l’Athletic Club Tordera Parc tancarà el cap de setmana a la pista del Farners a les 18h dins de la jornada de la segona divisió catalana de futbol sala.

ÚLTIMES NOTÍCIES