IniciNoticiesCulturaTordera acollirà el 4 Juny el festival ALÇA’T

Tordera acollirà el 4 Juny el festival ALÇA’T

Aquest proper 4 de juny, el Jovent Republicà presenta el festival político-musical de referència de música jove i en català del Maresme i Baix Besòs, l’Alça’t. Enguany el festival arriba a Tordera, en una jornada festiva i reivindicativa plena d’activitats i sorpreses que culminarà al Prudenci Bertrana amb un seguit de concerts.

La proposta de l’Alça’t busca donar una oportunitat a grups novells del Maresme i el Baix Besòs, que durant les darreres setmanes s’ha presentat al concurs per optar a un videoclip i una actuació durant la nit de concerts. Els concursants d’enguany que seran sotmesos a votació popular a través de les xarxes socials són Infumables, Abel Munné & The Band i Guillem Bautista. En parla el membre de les Jovent Republicà de Tordera, Oriol Martori.

Alça’t 1

El festival, organitzat pel Jovent Republicà té l’objectiu de promocionar el talent musical juvenil del territori, així com reivindicar els valors de l’organització. En aquest sentit, durant la jornada es realitzaran també diverses xerrades descentralitzades. Segons Martori, aquest festival és una oportunitat perquè el jovent de Tordera torni a recuperar la normalitat.

Alça’t 2

Pròximament, l’organització del festival donarà a conèixer el cartell complet, que comptarà amb un altre grup musical i un DJ, a més de  totes les activitats programades durant la jornada. Per a més informació i per accedir a les votacions, podeu consultar les xarxes socials de l’Alça’t.

ÚLTIMES NOTÍCIES