IniciNoticiesTecnologiaLa Urbanització de Terra Brava ja disposa del servei de Fibra...

La Urbanització de Terra Brava ja disposa del servei de Fibra Òptica

Des de la regidoria de tecnologies de la informació i la comunicació, s’està impulsant el desplegament del servei de Fibra Òptica en el municipi, en el qual per aquest any 2022 s’ha desplegat el servei de fibra òptica (FTTH) a la urbanització de Terra Brava, amb la participació de l’operadora MESWIFI.

Aquestes dues infraestructures del servei de fibra òptica es realitzen a través de ràdio-enllaç, en el que el cablejat es dirigeix a una antena comuna que a través d’ones electromagnètiques s’estableix la connexió amb un altre punt fix de radioenllaç (Montseny). Aquesta tecnologia dual (Cablejat-antena) permet obtenir les mateixes velocitats del servei que una fibra òptica convencional fins a 1.000/1.000 Mbps. Ho explica el regidor de Tecnologies de la informació i comunicació, Pau Megias.

Pau fibra

Si vius en la urbanització de Terra Brava pots sol·licitar l’alta del servei de fibra òptica a l’adreça https://meswifi.com/fibra-particulars/ Des de la regidoria de tecnologies de la informació i la comunicació, continuen treballant per implementar el servei de telecomunicacions de fibra òptica a altres zones del municipi. La companyia ha informat que en properes setmanes millorarà la connectivitat a la zona del veïnat de Sant Andreu.

ÚLTIMES NOTÍCIES