IniciAppL’activitat quirúrgica a l’hospital de Blanes recupera la normalitat

L’activitat quirúrgica a l’hospital de Blanes recupera la normalitat

La corporació de salut del Maresme i la Selva informa que l’activitat quirúrgica a l’Hospital de Blanes ja s’ha recuperat en la seva totalitat. Cal recordar que un dels quiròfans de cirurgia major es va haver d’aturar temporalment per portar a terme unes obres de millora a la zona d’esterilització de l’àrea quirúrgica del centre, concretament, la renovació de la màquina d’esterilització del material quirúrgic, coneguda com a autoclau. Els treballs, que s’han portat a terme dins del termini previst, ja han finalitzat.

D’altra banda, el nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 42 persones, 8 menys que dilluns 8 de març. Actualment hi ha 16 persones a l’Hospital de Calella,11 al sociosanitari de Calella i 15 a l’Hospital de Blanes. Tenint en compte l’últim recompte (08/03), a l’Hospital de Calella s’han registrat 6 ingressos, 7 altes, 2 de les quals són trasllats en d’altres centres sanitaris, i 3 al Sociosanitari de Calella, i 4 defuncions. A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (08/03), s’han registrat 1 ingrés, 5 altes, 2 de les quals són pacients que ja han negativitzat, però continuen ingressats al centre, i una defunció A l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (08/03) s’han registrat 3 ingressos, que pertanyen a pacients amb necessitats sociosanitàries ingressats a la Unitat de Medicina Interna de l’Hospital de Calella. També s’ha comptabilitzat 1 alta.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals en aïllament per la Covid-19 és de 5 persones.

ÚLTIMES NOTÍCIES