IniciAppSuspès el Deportivo Liceo-Tordera per un cas positiu de Covid a l'equip...

Suspès el Deportivo Liceo-Tordera per un cas positiu de Covid a l’equip torderenc

Dins de la jornada número quatre de l’OK Lliga Plata, el Club Patí Tordera li tocava desplaçar-se aquest dissabte novament a la Corunya per enfrontar-se al filial del Liceo. El jugador groc i vermell Albert Hernández va donar positiu per Covid-19 la setmana passada i ara el conjunt sencer està fent la quarantena que marca el protocol. Per tant, tal com es va acordar a inici de la setmana amb la RFEP, l’enfrontament programat ha quedat ajornat. El coordinador de l’entitat torderenca Sergio Alonso explicava quines són les mesures que han aplicat. 

Alonso covid cpt 1

De moment encara no hi ha data prevista per a la recuperació d’aquest partit, no es descarta que s’hagi de disputar el duel entre setmana, tot dependrà del calendari. En una competició, com a moltes d’altres, ja s’està convertint en el pa de cada setmana que algun o altre partit s’hagi de suspendre per casos positius. Sergio Alonso és partidari de mantenir la competició per no deixar morir l’esport i aconseguir que l’activitat no es pari del tot. A més a més, aposta per un grup d’equips catalans per haver d’evitar desplaçament o fins i tot fer una temporada de transició i que no s’apliquin ascensos ni descensos. L’escoltem. 

Alonso covid cpt 2

Fins ara el CPTordera havia disputat totes les jornades de lliga amb el balanç de tres partits jugats, un empat, una derrota i una victòria.

ÚLTIMES NOTÍCIES