IniciAppOberta la possibilitat de col·laborar amb l'arribada dels Reis Mags d'Orient a...

Oberta la possibilitat de col·laborar amb l’arribada dels Reis Mags d’Orient a Tordera

La Regidoria de Festes, de la mà de la Comissió de Festes, treballa des de fa setmanes en l’arribada de la comitiva dels Reis Mags de l’Orient a Tordera, la nit del 5 de gener. Enguany, la Regidoria de Festes aposta  per renovar el format de la nit més màgica de l’any i per aquest motiu necessita voluntaris per fer-ho possible.

La crida a la participació s’adreça a totes les persones majors de 13 anys (a partir de 1r d’ESO), a les entitats i a les colles que tinguin ganes de fer ben vistosa i participativa l’arribada dels Reis Mags.  Ho explica el regidor de festes, Pau Megias.

participacio reis

Si esteu interessats a donar un cop de mà de manera voluntària i teniu més de 13 anys us podeu inscriure a través del formulari que trobareu a www.tordera.cat, fins al 28 de desembre.

Els nois i noies menors d’edat hauran de presentar a l’autorització paterna/tutorial a Serveis Personals per participar-hi. L’autorització la podeu descarregar d’es d’aquest espai i presentar-la el dia de la reunió informativa que tindrà lloc properament). 

Per a més informació, us podeu posar en contacte amb l’Àrea de Serveis Personals  (Tel. 937643717 / o WhatsApp 669366000).  

ÚLTIMES NOTÍCIES