IniciNoticiesEntitatsANC Tordera posa a la venda els tiquets per anar a la...

ANC Tordera posa a la venda els tiquets per anar a la mobilització de l’11 de setembre

anc 11 setembre saltANC Tordera facilitarà autocars per assistir a la nova mobilització que es prepara per l’11 de Setembre. La mobilització d’ aquest any organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural consistirà en grans marxes cap a Barcelona, Tarragona, Lleida, Salt i Berga, que seran els punts neuràlgics de la Diada Nacional d’aquest any. El que volen simbolitzar aquests actes són “un país en moviment” cap a la independència. Enguany, cada comarca està assignada a una de les cinc ciutats. En total, Catalunya es dividirà en 44 trams, que estaran repartits en els cinc punts de mobilització Els torderencs aniran a la marxa de Salt. En aquesta es vol simbolitzar “la república de la solidaritat i de la diversitat”. L’acció de les 17.14 es farà al passeig dels Països Catalans. La tresorera de l’ANC Tordera, Marta Paset confia que la mobilització torderenca sigui un èxit.

anc 1

La venda de tiquets per els busos serà els diumenges, 28 d’agost i 4 de setembre de 9:00h a 13:30h al mercat de Tordera (davant del Punt d’Informació). El preu és de 8 euros.

anc 2

La sortida dels autocars serà el mateix 11 de setembre, a les 15:45h, a l’aparcament del carrer de Llúria.

Les inscripcions per la mobilització de l’11 de setembre ja estan obertes a través del web https://apunt.assemblea.cat/cat/inscripcions i com a màxim es poden apuntar 5 persones a la vegada. Els participants han de facilitar les seves dades personals: nom, cognoms, procedència, DNI i correu electrònic. El web també ofereix un mapa interactiu que mostra com es van omplint els trams. Aquest any l’ANC ha escollit “A punt” com a lema, un clam que vol expressar que l’independentisme “ha arribat al punt de trobada i està a punt per culminar la república”.

ÚLTIMES NOTÍCIES