IniciNoticiesEsportsEl torderenc Marc Campal participa a l’ultra trail "The arc of attrition"...

El torderenc Marc Campal participa a l’ultra trail “The arc of attrition” d’anglaterra

marc campalEl torderenc Marc Campal ja es troba corrent i participant de la Ultra Trail The arc of attrition (L’arc de desgast). És una prova que es disputa al Regne Unit i ressegueix la costa de Cornwall, al sud-oest d’Anglaterra, unint les localitats de Coverack i Porthtowan. Amb un desnivell gairebé inapreciable i un total d’uns 1.600 m de desnivell positiu, la principal dificultat que es poden trobar els participants són el terreny fangós i les fortes ratxes de vent, la humitat i la pluja que castiguen la costa. En declaracions a Ràdio Tordera, hores abans d’iniciar la prova, el torderenc ens explicava com havia arribat fins a Anglaterra i les condicions que tenen per la competició.

Campal prova 1

Els participants disposen de 36 hores per finalitzar el recorregut de (100 milles: 168km) i es premia amb una medalla daurada els corredors que la realitzen en menys de 30 hores i amb una de platejada per als participants finishers entre 30 i 36 hores. En Marc Campal ens compara les proves que s’organitzen a Catalunya amb les europees on ell ha participat.

Campal prova 2

El torderenc hores abans de començar la prova dóna les gràcies a totes les persones que li donen suport.

Campal prova 3

Podeu seguir ara mateix en directe l’evolució del torderenc a través d’internet a l’adreça http://live.mudcrew.co.uk/ amb el dorsal número 13.

ÚLTIMES NOTÍCIES