IniciNoticiesEsportsEl CPTordera comença la lliga en el parroquial. El CFTordera i el...

El CPTordera comença la lliga en el parroquial. El CFTordera i el sènior masculí del CEEB també juguen a casa

Foto cap de setmanaAquest proper dissabte la majoria dels primers equips torderencs disputaran els seus partits, excepte el futbol i el bàsquet masculins que es jugaran diumenge.

A les 16:00h de la tarda el sènior femení del CEEB Tordera disputarà la jornada número quatre de la 1a catalana a la pista del Sagrada Família Claror de Barcelona. A les 17:15h el primer equip del Futsal Tordera jugarà a la ciutat esportiva de Blanes contra l’Iniciativa Verds, la jornada número tres de la primera territorial grup C. A les 19:30h tindrem doble cita esportiva torderenca: el Club Patí Tordera començarà la temporada en el Parroquial contra el Mataró (serà un partit retransmès per Ràdio Tordera) i a la mateixa hora hi haurà derbi de la tercera catalana masculina a la ciutat esportiva de Blanes. El sènior masculí del Club Bàsquet Tordera visitarà la pista del CB Blanes.

El diumenge al migdia, a les 12:15h el sènior masculí del CEEB rebrà, en el poliesportiu, el Bisbal Bàsquet. A les 16:30h tancarà el cap de setmana esportiu el primer equip del Club Futbol Tordera. Rebran el Vilamalla amb el principal objectiu de tornar a retrobar-se amb les bones sensacions. El partit, el podreu escoltar en directe a través de la nostra sintonia.

ÚLTIMES NOTÍCIES