IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana el CFTordera, Futsal Tordera i el CEEB masculí...

Aquest cap de setmana el CFTordera, Futsal Tordera i el CEEB masculí de 2a catalana juguen a casa

futsalEls primers equips torderencs tenen diverses cites aquest proper cap de setmana coincidint amb la primera jornada del mes d’octubre. Molts d’aquests enfrontaments els podreu seguir per la nostra sintonia.

El dissabte a partir de les 17:00h de la tarda el primer equip del Futsal Tordera rep el Blanda en el poliesportiu. Serà la segona jornada de la primera territorial grup c i podreu tenir tots els detalls en directe per Ràdio Tordera. A les 19:30h en partit de la copa Penedès el primer equip del Club Patí Tordera rebrà el CP Vilanova. A les 18:15h el Club Bàsquet Tordera de la tercera catalana jugarà el seu partit a la pista del Bàsquet Sant Pol.

El diumenge a les 12:15h el sènior masculí del CEEB Tordera rep a casa el CB Vilassar de Mar. Després de perdre la setmana passada a casa contra el Ripoll, els torderencs voldran treure’s l’espina i aconseguir la primera victòria a casa. El partit el podreu escoltar en directe per Ràdio Tordera. A les 12:30h el CPTordera disputarà el segon amistós del cap de setmana contra el Diesbach (Suïssa) en el parroquial. Per tancar el cap de setmana, el Club Futbol Tordera juga en el municipal d’esports a les 16:30h contra el Bescanó. L’equip entrenat per en Joan Tarruella voldran recuperar sensacions positives després d’encaixar una derrota la setmana passada. El matx es podrà seguir la 107.1 FM

ÚLTIMES NOTÍCIES