IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana el CFTordera, el CPTordera i el sènior femení...

Aquest cap de setmana el CFTordera, el CPTordera i el sènior femení del CEEB Tordera juguen a casa

Destaca el clàssic de futbol contra l’Arbúcies de demà a les 17h i el primer partit al pavelló Parroquial del CPTordera contra el Sant Feliu. L’equip de LF2 juga diumenge a Blanes contra l’Aranguren i a la tarda ho farà el masculí del CEEB Tordera a la pista del St.Jordi

Obrim un nou cap de setmana esportiu amb plats forts. Demà dissabte el CFTordera té una prova de foc contra l’Arbúcies. Tot un clàssic que es disputarà al municipal d’esports a les 17h de la tarda. Els torderencs estan per sobre a la classificació i només els separen 2 punts. Buscaran eixamplar distàncies i retrobar-se amb la victòria després de perdre la setmana passada. El duel es podrà seguir en directe per la 107.1FM i el canal de Youtube de Ràdio Tordera.

Durant la jornada de diumenge es viuran la resta de partits. A les 11:30h del matí juga el sènior femení del CEEB Tordera com a local a la Ciutat Esportiva de Blanes. Serà contra les navarreses de l’Aranguren Multibasket, equip que ja va ser rival de les torderenques l’any passat. Les jugadores Marina Serra i Thais Morales, destaquen la importància de no perdre punts a casa i animen a tothom a anar a veure-les.

Prèvia CEEB Marina i Thais

“tenim la gent d’aquí que fan molta feina quan venen a veure’ns”

El partit es podrà seguir en directe pel canalFEB.

A les 12:15h, el pavelló Parroquial acollirà el primer enfrontament del CPTordera a casa aquesta temporada. Els de Franc González van començar molt bé la lliga amb una victòria a domicili que de ben segur els ha carregat de confiança per afrontar aquest nou repte a l’OK Lliga Plata Nord. El duel serà contra el CHP Sant Feliu, un rival complicat que els torderencs necessitaran el suport dels aficionats/des. En parlava el porter del CPTordera, Quim Hugas. 

Prèvia CPT Quim

El matx el retransmetrà Ràdio Tordera, per la 107.1FM i el canal de Youtube.

Finalment, també diumenge, el sènior masculí del CEEB Tordera encara la jornada 6 a segona catalana desplaçant-se fins a Rubí per jugar contra el C.E.B Sant Jordi Rosa. Una bona oportunitat per seguir sumant punts contra els cuers del grup que encara no han guanyat cap partit. L’enfrontament començarà a les 16:15h Pel que fa al Futsal Tordera, el partit d’aquest cap de setmana contra el Fontcoberta s’ha ajornat.

ÚLTIMES NOTÍCIES